Ecler: pro audio solutions.

Zoek je het beste van beide werelden als het gaat om kwaliteit en gebruiksgemak? Dan heeft Ecler het beste van beide werelden. Ecler staat voor betrouwbaarheid, innovatie, design, ergonomie, duurzaamheid en werelds.

Al meer dan 50 jaar toonaangevend

Al meer dan 50 jaar is Ecler toonaangevend op het gebied van professionele audio oplossingen. Zeker weten heb je er al vaak van gehoord, of beter gezegd, naar geluisterd. Ecler audioproducten worden namelijk wereldwijd geïntegreerd in audiovisuele installaties. Al decennialang en in diverse branches. Van retail tot leisure, hospitality, health, sport, wellness en onderwijs.

Made in Europe

Alle audioproducten van Ecler worden ontwikkeld in Europa, in Spanje. Daar liggen ook de roots, in Barcelona. Nog steeds worden daar de Ecler producten geproduceerd en ondersteund. Dankzij een uitgebreid netwerk van professionele distributeurs en Ecler Premium Partners, is het merk Ecler in meer dan 50 landen hoorbaar actief.

Zo klinkt kwaliteit

De hoge kwaliteitseisen die Ecler stelt aan haar producten en innovaties, zorgen voor betrouwbare en vernieuwende oplossingen. Alle Ecler producten worden onderworpen aan een individuele kwaliteitstest. Zonder uitzondering, 100%! Hierdoor heb je na installatie gegarandeerd een goed functionerend product.

Innovatieve audio

Het doel van Ecler is om innovatieve producten te ontwerpen en te produceren met een uitstekende geluidskwaliteit. Audioproducten die bovendien makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk zijn. Ecler is er met recht trots op producten te ontwerpen met een zeer hoge energie efficiëntie en een duurzaam- en energiebesparend karakter.

Kies voor kwaliteit. Ga voor Ecler.

Informeer naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder. Voor het complete productoverzicht vind u hier de link daar de website van de fabrikant: http://www.ecler.com

muziek service schijndel ecler

 

Muziek Service Schijndel

Spoorlaan 30

5481 SK Schijndel

Tel: 073-7370177

Email: info@muziekserviceschijndel.nl

Openingstijden
Maandag             Gesloten​
Dinsdag              13:00 - 17:00
Woensdag           13:00 - 17:00
Donderdag          13:00 - 20:00
Vrijdag               13:00 - 17:00​
Zaterdag             10:00 - 13:00
Zondag                Gesloten