Wij bieden voor elke branche totaaloplossingen voor geluidsinstallaties,  Uiteraard moet u denken aan de horeca en theaters en restaurants, maar denk ook aan onder andere projecten voor industriële hallen, werkplaatsen, winkels, stations, hallen, stadions, supermarkten, onderwijsinstellingen en kantoren. Waar geluid gewenst is bieden wij een oplossing!

PA Installaties

Een PA systeem is een ander woord voor geluidsinstallatie. Een PA installatie bestaat grofweg uit speakers, versterker(s), een mengtafel, en middelen om de geluidsbron te versterken zoals een microfoon. Alle verschillende onderdelen zijn met elkaar verbonden doormiddel van bekabeling of draadloze systemen. Wij hebben geluidsinstallaties en PA systemen voor kleine en voor grote zalen.

Muzieksysteem

Muziek, live muziek of achtergrondmuziek is bepalend voor de sfeer en het imago van een bedrijf bijvoorbeeld in een eetcafé, winkel, muziek café, discotheek, restaurant, supermarkt, sportkantine en nog veel meer. Muziek kan een positieve bijdrage geven aan de gewenste sfeer voor het bedrijf en klanten!

Onze muzieksystemen (op maat) biedt elke branche en ondernemer de kwaliteit en het gebruiksgemak om de juiste sfeer en het gewenste imago te creëren.

Verlichting

De juiste verlichting schept de juiste sfeer! Op zoek naar nieuwe verlichting? Licht effecten, spiegelbollen, scans, moving heads, par spots, rookmachines, DMX apparatuur, trussen, statieven, kleurenfilters of kabels? Of u nu op zoek bent naar truss, theaterspots, followspots, floodlight voor uw theatershow, evenement, solo optreden of een stageblinder voor een oogverblindend effect bij uw discoshow! U vindt het bij ons, wij hebben een scala aan diverse mogelijkheden in ons assortiment.

Het uitlichten van een podium en het verlichten van de vloer is specialistisch werk. Hoe kun je met licht de sfeer op het podium bepalen? Hoe kun je artiesten, decorstukken of rekwisieten uitlichten met verschillende soorten spots? Muziek Service Schijndel kan een advies op maat geven.

Installatie speakers

Installatie speakers worden ingezet als basis voor een vast gemonteerde geluidsinstallatie ten behoeve van het weergeven van muziek, achtergrondmuziek of natuurlijk als spraakversterker of omroepsysteem. Opbouw luidsprekers en plafond luidsprekers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, formaten, kleurstellingen en specificaties voor hele gerichte toepassingen. Deze categorie bestaat uit nominale luidsprekers die aangestuurd dienen te worden door versterkers.

Voor onze vaste installatie’s maken wij alleen maar gebruik van de beste merken. Wij kiezen voor KME audio en Ecler Pro Audio! informeer naar de mogelijkheden wat deze merken voor u kunnen betekenen.

KME-soundmuziek service schijndel ecler

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen wat betreft installatie? Neem dan contact met ons op.

 

Muziek Service Schijndel

Spoorlaan 30

5481 SK Schijndel

Tel: 073-7370177

Email: info@muziekserviceschijndel.nl

Openingstijden
Maandag             Gesloten​
Dinsdag              13:00 - 17:00
Woensdag           13:00 - 17:00
Donderdag          13:00 - 20:00
Vrijdag               13:00 - 17:00​
Zaterdag             10:00 - 13:00
Zondag                Gesloten