Muziekinstrumenten en Accessoires

In onze zaak aan de Spoorlaan in Schijndel hebben we ook een overzichtelijk assortiment aan muziekinstrumenten en toebehoren. Voor een goede Klassieke gitaar, western gitaar of elektrische basgitaar kunt u bij ons slagen. Alles wat u verder nodig heeft om muziek te kunnen gaan maken hebben we direct uit voorraad leverbaar. En dit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

König & Meyer statieven

 

konig-meyer-logo

 

Vic Firth Drumstokken

 

vic-firth-logo

 

 

 

Agner Drumstokken

AGNER beschikt over de meest moderne machines die er zijn op het gebied van de drumsticks. Daardoor is Paul Agner in staat om de beste stok ter wereld te produceren. Alle stokken worden gemaakt van Amerikaans hickory. De beste houtsoort die er is op het gebied van drumsagner-drumstokken

 

D’addario Strings

 

daddario-snaren

 

Dunlop Accesoires and strings

 

jim-dunlop

 

Fender Parts and Strings

Als officiële Fender dealer, bieden wij ook het complete pakket onderdelen en accessoires aan. Denk hier bij aan; Elementen, plectrums, snaren, potmeter, stemmechanieken, gitaarkoffers, hoezen…. het is haast te veel om op te noemen.

fender reparatie

 

Sommer Cable

Zowel in de Pro-Audio als in de Instrumenten en studiowereld is de kabel letterlijk een van de belangrijkste schakels tussen mens en Instrument of microfoon. Afgelopen jaren worden er steeds hogere eisen gesteld aan bekabeling; de sounds worden krachtiger en de vermogens worden hoger.

Ga naar productpagina.

sommer-kabel

Nord Piano’s & Synthesizers

nord

 

 

 

 

 

De Nord keyboards worden handgemaakt in Zweden door Clavia DMI AB. Vandaar de naam Clavia Nord. Clavia is opgericht in 1983 in Stockholm, Zweden. Toentertijd produceerde Clavia ook digitale drums. Dit onderdeel hebben ze in 2005 verkocht. De focus ligt sindsdien volledig op de productie van synthesizers. Het vlaggenschip van Clavia is de Nord Stage. Maar ook de Electro, Piano en Lead mogen we niet uitvlakken. Kenmerkend aan hun design en kwaliteit zie je bijna geen podium meer zonder een opvallende rode Nord!

Ga naar productpagina

 

KME Pro Audio

KME-sound

KME (Klingenthaler Musik Electronik) is opgericht begin jaren 70 in het voormalige DDR en nu uitgegroeid tot een van de betere in PRO-Audio Techniek. In Duitsland is KME Sound inmiddels niet meer weg te denken op evenementen en concerten. Kom luisteren en laat je verassen, overtuigen door deze geweldige sound van KME. Niet alleen de geluidskwaliteit maar ook het gebruiksgemak, gewicht en de duurzaamheid scoren zeer hoog.

Ga naar productpagina

 

Audio Technica Microfoons

 

audio-technica-logo

 

Varta Batterijen

 

varta-logo

 

Tente Zwenkwielen

tente-zwenkwielen

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment in muziekinstrumenten en accessoires? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

Muziek Service Schijndel

Spoorlaan 30

5481 SK Schijndel

Tel: 073-7370177

Email: info@muziekserviceschijndel.nl

Openingstijden
Maandag             Gesloten​
Dinsdag              13:00 - 17:00
Woensdag           13:00 - 17:00
Donderdag          13:00 - 20:00
Vrijdag               13:00 - 17:00​
Zaterdag             10:00 - 13:00
Zondag                Gesloten