Reparatie keyboard versterker

De keyboardversterker is de 3de in de groep instrumentversterkers. In tegenstelling tot de basversterker en de gitaarversterker is het doel van de keyboard versterker om een natuurgetrouwe weergave te geven van het instrument (keyboard of synthesizer). Dit zelfde geld voor de akoestische versterker wat voornamelijk transistor versterkers zijn. De luidspreker systemen zijn doorgaans uitgerust met een 2-weg systeem (tweeter + woofer).

Leslie orgel speaker

Een speciale keyboard of eigenlijk orgelversterker is een Leslie of roterende speaker, vaak uitgeruste met een buizen eindversterker. Hierbij is het wel gewenst dat de versterker warmte en of een randje toevoegt.  Wij beschikken over een groot magazijn onderdelen voor diverse merken leslie speakers: Hammond | Solton | Elka. Voor reparatie van een keyboard versterker of een Leslie kunt u terecht bij Muziek Service Schijndel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een keyboard of Leslie reparatie – onderhoud neem dan gerust contact met ons op!

Voor reparatie van uw keyboard versterker of leslie kunt u terecht bij Muziek Service Schijndel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een reparatie of product neem dan contact met ons op!

Reparatie Leslie

Reparatie merken

 

Muziek Service Schijndel

Spoorlaan 30

5481 SK Schijndel

Tel: 073-7370177

Email: info@muziekserviceschijndel.nl

Openingstijden
Maandag             Gesloten​
Dinsdag              13:00 - 17:00
Woensdag           13:00 - 17:00
Donderdag          13:00 - 20:00
Vrijdag               13:00 - 17:00​
Zaterdag             10:00 - 13:00
Zondag                Gesloten