Muziek Service Schijndel is geautoriseerd Fender en Squier dealermuziek service schijndel fender dealer

Fender Musical Instruments is wellicht de bekendste en meest grote fabrikant van muziekinstrumenten, en  met name Gitaren, basgitaren en versterkers. Tevens biedt Fender ook een zeer groot en ruim aanbod in accessoires en toebehoren. Denk hierbij aan tassen, koffers, snaren, kabels, plectra, gitaarbanden. Het merk Squier voorziet de startende en gevorderde muzikant van een prachtig kwaliteitsinstrument in een betaalbare prijsklasse.

Muziek Service Schijndel is Acoustic Dealer en Fender Squier Electric Dealer, dat wil zeggen dat u niet alleen voor de instrumenten en versterkers bij ons terecht kunt, maar ook voor alle denkbare onderdelen, reparaties en accessoires.

Akoestische Gitaren

Fender zet met hun akoestische serie gitaren een enorm breed aanbod neer. Zowel voor de starter als voor de professionele muzikant is er een ruime keus. Educational series nylon, California series, Classic Design en voor de critici en professional de Paramount Series. In onze showroom kunt u deze gitaren uitvoerig bewonderen en uitproberen.

muziek service schijndel fender akoestisch

Fender en Squier Electric

Fender is het meest bekend geworden van hun elektrische gitaren en basgitaren. Wie kent de Stratocaster nu niet. De telecaster is eigenlijk zijn oudere broertje, en wint momenteel weer aan populariteit. Fender is tevens ook de uitvinder van de elektrische basgitaar. De Precision Bass en de Jazz Bass zijn de meest voorkomende. Maar ook Mustang en de Jaguar bass mogen we niet vergeten. Zowel de instrumenten van Squier en Fender zijn top afgewerkt en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Alle modellen zijn uiteraard in diverse kleuren leverbaar. Op het moment bestaat de Squier range uit de volgende series: Bullet Series, Affinity Series, Classic Vibe en Vintage Modified. In elke prijsklasse is er wel een goede Squier of Fender (bas)gitaar te vinden!

muziek service schijndel fender squier gitaren

Versterkers

Naast gitaren en basgitaren is Fender het enige merk wat ook uitstekende reputatie heeft met versterkers. Al vanaf de aanvang van de eerste werkzaamheden van Leo Fender waren versterkers een belangrijk onderwerp. Niet voor niets zijn de iconische versterkers zoals de Fender Twin Reverb, Princeton, Champ, Bassman en de Deluxe nog steeds op de markt. Maar ook in versterker land heeft men niet stil gezeten. Het is zeker de moeite waard om de nieuwe Champ, Champion  en Mustang (modeling) series uit te proberen.

Naast de basgitaar is er natuurlijk ook de basversterker. Vanaf het begin tot nu was de de  Bassman. Naast deze werkpaarden bestaat ook de Rumble serie. Een serie betaalbare, lichtgewicht basversterkers in de vermogens 15 tot 500 Watt. Zowel in combo als losse versterker met speaker cabinet combinatie. De Fender Rumble 100 is op het moment echt een best-seller, door zijn krachtige eindversterker, 12″ speaker, maar ultra lichte bouw, is dit een ware alleskunner.

loop gerust eens binnen in onze showroom om de verschillende instrumenten en versterkers uit te proberen.

muziek service schijndel champ strat   fender squier showroom 2

 

 

 

 

 

Muziek Service Schijndel

Spoorlaan 30

5481 SK Schijndel

Tel: 073-7370177

Email: info@muziekserviceschijndel.nl

Openingstijden
Maandag             Gesloten​
Dinsdag              13:00 - 17:00
Woensdag           13:00 - 17:00
Donderdag          13:00 - 20:00
Vrijdag               13:00 - 17:00​
Zaterdag             10:00 - 13:00
Zondag                Gesloten