Rohema Percussie

Rohema stokken & percussie

Maak kennis met Rohema! Ontstaan uit een familiebedrijf, uitgegroeid tot een team met traditie en passie! Er wordt uiterst veel aandacht besteed aan de precisie en constantheid in productie in Markneukirchen Duitsland. Naast drumstokken en aanverwanten produceert Rohema ook diverse percussie instrumenten en toebehoren, dit alles Made in Germany.

Zie hier ons assortiment Rohema stokken & percussie 

Mocht u naar iets op zoek zijn wat we niet op voorraad, of in ons assortiment hebben, neem gerust contact met ons op! 

Drumstokken

De Rohema stokken kenmerken zich zoals eerder gezegd, door de perfecte afwerking en balans. Dit wordt bereikt door vanaf het ruw materiaal al te gaan selecteren op gewicht. Door het gehele productie proces wordt dit in de gaten gehouden, tot na alle kwaliteitscontroles nogmaals een gewicht- en balans selectie plaatsvindt. Naast alle bekende stokken zoals 5A, 5B en 7B, zijn hier diverse varianten in met houtsoorten. Uiteraard American Hickory (wat eigenlijk de standaard bij drumstokken is) zul je ook veel Maple (Esdoorn) varianten vinden. Esdoorn zorgt voor een lichtere stok. Maar ook kom je Hornbeam (Beuk), in dit geval Duitse Witte Beuk tegen. Ook zijn er diverse soorten drumstokken sets speciaal voor de kids! 

Naast drumstokken produceert Rohema ook diverse varianten aan Drumrods en Brushes in diverse uitvoeringen en materiaal varianten. Vergeet niet de uitgebreide serie Mallets voor percussie, timbales, xylofoon en chimes. 

5A_evolution.jpg

Percussie 

Het percussie assortiment van Rohema bestaat uit Claves, shakers en Guiro's. Alles vervaardigt uit prachtige houtsoorten en made in Germany. Tevens is er een uitgebreid assortiment percussie instrumenten speciaal voor kids. 

618082_Prof-Small-Percussion-Set_2_WEB_schmal6d8VWEO4xKlW5_400x300.jpg

Website Rohema: www.rohema.de 

Ons assortiment Rohema Stokken & Percussie