sE Electronics

sE Elctronics is een echt familiebedrijf, wat al 20 jaar met trots hun producten op de pro-audio markt brengt. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van microfoons en toebehoren, heeft sE Electronics zich gevestigd als de fabrikant voor high-end microfoons voor zowel live als in de studio. Het ontwerpteam werkt volgens een no-compromise philosopy, voor de beste kwaliteit, maar dan ook nog steeds betaalbaar!

Diverse types van sE zijn dan inmiddels ook al tot een begrip verheven in de pro-audio wereld. Denk hierbij aan de V7 en varianten, maar ook de sE7 kleinmembraan condensator en de machtige VR1 Ribbon microfoon

Zie hier ons assortiment sE Electronics!

Het is dan ook geen verrassing dat de diverse bekende artiesten inmiddels ook met sE werken, denk hierbij aan: Billy Gibbons (ZZ Top), Myles Kennedy (Alter Bridge), Till Lindemann (Rammstein), Billy Eilish (met de V7 MC1 kop) en vele anderen. Bij bijvoorbeeld de Keltische Punkband Flogging Molly worden de sE producten over het gehele podium ingezet. Informeer nu bij ons voor een advies op maat, zodat u met het juiste product op de juiste plek kunt werken, en optimaal kunt presteren. 

V-KICK-Featured-Image-Center-TEC.png

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en hebben een selectie van het merk compleet in ons assortiment opgenomen. Staat er een product wat u zoekt niet tussen, informeer dan gerust naar de prijs en levertijd. Hier vind u ons assortiment sE Microfoons in onze webshop.

Voor uitgebreide informatie over het gehele assortiment, bezoek de officiële sE website

About-Us-504x646-11.png